Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pregó de Lluís Bullit s’articula al voltant de la paraula gràcies i promet ser mogut

El pregoner d’ enguany ha disfrutat molt elaborant el pregó, tot i que reconeix que va ser complicat fins que va trobar el fil conductor. Aquest fil que articula tot el discurs que prologa la Festa Major 2006 és la paraula gràcies, segons ha explicat avui per primera vegada en la tradicional entrevista amb Ràdio Vilafranca.

 

El pregoner del 2006, Lluís Bullit, té 37 anys, treballa com a terapeuta de malalts mentals i és graller des dels 14 anys.

Actualment toca, juntament amb la seva dona, amb el grup La Flor de Violeta però des del 1983 ha anat tocant amb diferents grups, sempre vinculats a la Festa Major de Vilafranca.La gralla és el vincle més fort que manté amb la més típica i encara que el món de la gralla és molt present al pregó, també ha volgut oferir altres visions de la festa.

 

Bullit no farà el pregó en solitari, sinó que ha buscat la complicitat de diversos amics que amb les seves aparicions i actuacions faran un pregó mogut, en paraules del mateix pregoner.

 

Dels pregons anteriors destaca el de l’ any passat per la seva emotivitat i els del vilanoví Miquel González o el dels germans Parellada.

De la Festa Major, a Lluís Bullit li agrada especialment la tronada del dia 29, que per ell és l’ autèntic tret de sortida però també les matinades del dia 30 o el ball de gralles.

Tant el pregó de Lluís Bullit com els Goigs a Sant Fèlix els podreu escoltar avui a Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: