Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup de teatre El Fanal, de Sant Quintí, presentarà un documental sobre el grup

La presentació d’aquest darrer muntatge del grup de teatre de Sant Quintí serà el que tancarà els actes del seu 25è aniversari. Es tracta d’un documental que es titula “Colors d’un blanc fanal” i que vol ser un reflex del que és actualment el grup.

Actualment el grup El Fanal està composat per unes 24 persones de Sant Quintí, amb una mitjana d’edat de menys de 30 anys, cosa que assegura una bona continuïtat del grup. DE fet, el problema de la continuïtat dels grups i de rejovenir-los és una de les principals preocupacions de la majoria de grups amateurs a la nostra comarca.

 

La presentació d&rsquo;aquest espectacle es far&agrave; el dilluns a les 11 de la nit a la sala polivalent El Jardí. A m&eacute;s, si algú te curiositat, es pot veure tamb&eacute; un avan&ccedil; del documental a la p&agrave;gina <a href="http://www.santquinti.net/">www.santquinti.net</a>.

En acabar, a la pla&ccedil;a del Sol, festa del teatre per posar punt final als actes d&rsquo;aniversari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: