Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·lectiu per defensa de Moja diu que Alternativa per Olèrdola ha trencat promeses electorals

A través d’un comunicat, el Col·lectiu per la Defensa de Moja ha expressat el seu malestar per aquesta aprovació, que s’ha fet amb els vots favorables d’Alternativa per Olèrdola i ERC. El Col·lectiu lamenta que l’aprovació s’hagi fet sense contestar les al·legacions presentades.

En el seu comunicat, qualifiquen d’escandalosa l’aprovació del Pla general d’Olèrdola per diferents motius. El primer no respectar les 600 signatures que es van recollir fa quatre anys i que posaven un límit al creixement de Moja. A més s’incompleix el programa electoral d’Alternativa que es comprometia a respectar els suggeriments ja fets.

Consideren que tampoc respecta la Proposta de Pla Director tant pel que respecta al creixement de Moja que segons el Pla Director hauria de ser “segons necessitats internes” com al creixement en sol industrial. Aquest Pla General requalifica quasi 26 Ha com nou sòl industrial. I per si en teníem poc, al Ple ens van assabentar que a instàncies de la Diputació s’ha canviat la qualificació de La Muntanyeta que passa de ser “forestal” a ser “agroforestal”. Segons l’Alcalde això es fa per protegir-la millor.

El comunicat finalitza mostrant el dubtes del Col·lectiu ja que es pregunten quina part serà “agro” i quina “forestal” i quin futur tindrà la part agrícola. A més el Pla d’Usos serà un Pla Especial que s’encarregarà a la Diputació que ve a ser quelcom com posar a la guineu a vigilar les gallines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: