Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte s’inaugura a la capella de Sant Joan la dinovena edició del Firart

Dissabte al vespre obrirà portes la dinovena edició del Firart, a la capella de Sant Joan. Aquesta mostra mercat de pintura de petit format acollirà aquest any un total de 66 pintors diferents, 30 dels quals és el primer cop que participaran en el Firart.

 

Un dels organitzadors, Ramon Nadal, comentava que la tasca de gestió és important, per tal de poder coordinar que tots els artistes tenen les obres a punt per la inauguració; i també organitzar l’espai de la Capella de Sant Joan que es va quedant petit.

La tria dels participants es fa a partir tant de invitacions de la mateixa organització a demandes dels propis pintors.

 

Des de l’organització pràcticament l’únic requisit que es posa és precisament la mida de les obres que s’han de presentar. Dels participants, aproximadament uns 35son penedesencs, i enguany hi haurà també presència important d’artistes de Vilanova i la Geltrú.

 

Una de les peculiaritats també d’aquest autoservei de pintura, ja que els compradors poden triar i remenar per ells mateixos entre totes les obres, és que els pintors en donen una que se subhasta el darrer dia i que va a benefici de la Festa Major.  

La subhasta es farà doncs el 2 de setembre, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, al pati de l’escola Estalella, conduïda per el periodista Gaspar Hernández. Els darrers anys s’han recollit una mitjana de 6.000€.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: