Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns 21 d’agost es posa en marxa la Campanya de la Verema a Vilafranca

Fa gairebé 15 anys l’Ajuntament de Vilafranca promou, impulsa i coordina la Campanya de la Verema, on un ampli ventall d’institucions i organitzacions aborden un treball concertat amb motiu de la collita del raïm. La Finalitat de la campanya és que la verema es desenvolupi en les millors condicions possibles per als treballadors, els viticultors i la ciutadania de Vilafranca i de la comarca.

<p align="left">Aquest esfor&ccedil; de concertació es constata per una banda, en l&rsquo;intercanvi d&rsquo;informació entre els agents participants a la comissió dels tres sectors involucrats: sindicats de treballadors, organitzacions agr&agrave;ries i l&rsquo;administració pública; i per altra banda, en la prestació coordinada d&rsquo;un seguit de serveis que es concertaran enguany entre el 21 d&rsquo;agost i el 22 de setembre; com el Punt d&rsquo;acollida i informació, l&rsquo;Oficina de contractació, el Servei de mediació intercultural, el Servei d&rsquo;atenció social i el Servei d&rsquo;alberg en espera.

Aquest any s&rsquo;introdueix una novetat d&rsquo;una oficina m&ograve;bil per part del SOC (Servei d&rsquo;Ocupació de Catalunya-Departament de Treball i Indústria de la Generalitat). Despr&eacute;s de l&rsquo;experi&egrave;ncia a l&rsquo;any 2005, a la collita de fruites a les terres de Lleida, el SOC ha ofert a la comissió la prestació d&rsquo;aquest servei a la Verema de l&rsquo;Alt Pened&egrave;s. En aquesta oficina m&ograve;bil del Servei d&rsquo;Ocupació de Catalunya, es podran inscriure els treballadors temporers, es podran enregistrar contractes i mecanitzar ofertes. S&rsquo;han configurat cinc itineraris que l&rsquo;Oficina M&ograve;bil realitzar&agrave; pels municipis de la comarca segons els dies de la setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: