Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es pronuncia el pregó de la festa major de La Ràpita

A les 10 de la nit es pronunciarà el pregó a la Sala d’Actes del Centre Cultural Recreatiu a càrrec del Grup de Carnaval de La Ràpita. Tot seguit, a la Plaça Ramon Cabré, es farà una degustació del tradicional Còctel de Sant Domènec.

Dimecres, i dins dels actes de la festa major hi ha, a partir de les cinc de la tarda, el primer Concurs de Bestioles, amb berenar i obsequis per a tots els participants. Dijous a les 10 de la nit , a la Plaça Ramon Cabré Cinema a la Fresca amb la pel·lícula “Plan de vuelo". Divendres a les 10 de la nit, a la Sala d’Actes del Centre els Amics de la Música presenten l’espectacle “Night Fever”. Els actes principals de la festa major de La Ràpita es concentren el proper cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: