Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un grup infantil de dansa de Bielorússia està fent una estada de 8 dies a la comarca

La Coral Terpsícore de Sant Quintí ha estat l’encarregada d’organitzar aquesta estada dels nens i nenes de la ciutat de Minsk de Bielorússia. Ester Gómez de la coral de Sant Quintí ens explica d’on prové aquest grup.

Els nens i nenes bielorússos van arribar a la comarca el passat dissabte i estaran fins el dimarts 25. Durant aquests dies, a més de fer diverses actuacions, també estan fent visites a monuments històrics de Barcelona, com la Sagrada Família, estan gaudint de les platges vilanovines i aprofiten els temps lliures per estar amb les famílies acollidores.Aquesta nit el grup de dansa bielorrús actuarà a Sant Quintí. Prèviament es farà un sopar solidari obert a tothom que vulgui col·laborar. Demà tornaran a actuar a 2/4 d’11 de la nit a Sant Quintí i dissabte a les 8 del vespre a Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: