Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subirats denuncia el mal funcionament de Correus a l’ estiu

Subirats com molts altres municipis de la comarca pateix un problema endèmic cada any, quan el carter que habitualment presta el servei al poble fa vacances. Els substituts no coneixen el territori i en el cas de municipis amb diversos nuclis, barriades i masies com és el cas de Subirats, això es tradueix en un mal funcionament de Correus, fins al punt que les cartes no arriben als seus destinataris.

Per contribuir a pal·liar aquesta problemàtica, pròpia de l’ estiu, en els darrers anys l’ ajuntament de Subirats col·laborava amb Correus, encarregant-se de buscar un jove del municipi amb carnet per fer-se càrrec de la substitució.

Enguany però, Correus no ha acceptat l’ajuda municipal i ha designat un carter substitut provenint d’una altra comarca que desconeix totalment la singularitat de Subirats i els problemes han començat. Les cartes no arriben i els veïns truquen a l’ ajuntament per queixar-se.L’ alcalde de Subirats, Antoni Soler, es mostra impotent.

 

Soler reclama accions contundents a nivell comarcal, perquè no confia gens en la moció que aquest vespre aprovarà el plenari del Consell Comarcal de l’ Alt Penedès. L’ alcalde de Subirats tem que expiri el mes de vacances del carter titular i la correspondència s’hagi endarrerit un mes, sense que Correus busqui cap solució. Antoni Soler

 

El mal funcionament de Correus a l’ estiu va ser debatut, la setmana passada, en el Consell d’Alcaldes i segons Soler, la queixa és unànime.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: