Dijous, 16 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Se suprimiran les barreres arquitectòniques a diferents carrers i s’instal·laran nous jocs infantils

A la junta de govern local d’ahir es van aprovar els treballs de supressió de barreres arquitectòniques als carrer Dr. Badia, Pau Benach amb A. Maria Claret, i aquest mateix carrer amb Dr. Badia i Jaume Balmes. També es farà la mateixa obra al c/ Joan XXIII amb Sant Julià, l’Arboç amb Joan XXIII, Baltà de Cel.la amb Avinguda Pelegrina, Ramon Freixas amb Moja, Muralla de Sant Magí i Mestre Recasens.

D’altra banda, s’ha aprovat també la col·locació d’elements per impedir l’estacionament de vehicles en diferents vies públiques de la vila. Amb aquesta actuació es vol evitar l’estacionament de vehicles sobre les voreres envaint els espais per als vianants i obstaculitzant la circulació o la visibilitat. Així, es col.locaran aproximadament 226 pilones metàl·liques substituint en els casos que sigui necessari les pilones existents pel model normalitzat. Està previst instal.lar les pilones als carrers Novo Mesto, Progrés, Casal i General Prim.A més també s’ha aprovat l’expedient de contractació i plec de clàusules administratives per als treballs de reparació i subministrament de nous jocs infantils instal·lats a la Vila. Així les places de Sant Salvador, Torras i Bages, Poble Nou, Fèlix Mestres, Puigdàlber i Tívoli tindran noves zones per al joc infantil alhora que s’adaptaran a la normativa europea aquells que no la compleixin.Els treballs tenen un pressupost total entre reparacions, retirada dels elements malmesos, el subministrament i instal·lació dels jocs que supera els 235.000 euros. Les obres podrien iniciar-se en les properes setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: