Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital comarcal ha presentat avui un pla per a la millora del confort i l’accessibilitat

Diàriament passen per l’Hospital més de 3.000 persones de mitjana, a part dels professionals del Centre i proveïdors, el que significa un moviment aproximat de 2.000 vehicles que accedeixen al Centre cada dia. Aquest fet afecta negativament a la tranquil·litat, la seguretat i el confort de l’Hospital que són elements bàsics per a la recuperació del pacient.

El pla per a la millora del confort i l’accessibilitat a l’Hospital Comarcal preveu la regularització dels accessos i circulacions a l’hospital. Hi haurà més informació i vigilància de les normes d’accés i s’elaborarà unes normes bàsiques de convivència que es faran arribar mitjançant un audiovisual. Les visites als pacients també estaran controlades, ja que amb la documentació d’ingrés es donarà una targeta per l’acompanyant i dues per les visites que caldrà portar en lloc visible per estar a l’àrea d’hospitalització i sales d’espera de quiròfan. L’acompanyant serà el que distribuirà les targetes a les visites i demanarà el compliment de les normes establertes. Amb el lema “Fem l’Hospital més amable”, l’Hospital Comarcal ha iniciat una campanya per tal de que els usuaris coneguin la nova normativa per millorar el confort i l’accessibilitat del centre mèdic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: