Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Viticultors del Penedès buscarà el consens amb la resta de sindicats agraris

Els guanyadors de les tres vocalies del cens B a les eleccions al Consell Regulador de la DO Penedès demanen una reflexió a les administracions per com s’han portat les coses en els darrers anys. En un comunicat afirmen que ens els darrers anys l’administració, tal i com l’ Associació de Viticultors ha anat denunciant, ha anat apropant reglaments i mesures que només han fet que empitjorar les coses fins la situació actual, obligant al pagès a vendre per sota del preu de cost, fet que, de no corregir-se urgentment, diuen que portarà a la desaparició del professional de la viticultura al Penedès.

Des de l’ Associació de Viticultors del Penedès afirmen que intentaran redreçar aquesta caòtica situació, al mateix temps que intentaran buscar el màxim consens amb tots els sindicats agraris, perquè la situació és molt complicada i no es poden permetre el luxe de deixar d’escoltar cap idea ni proposta. Per això, el sindicat obre les portes a tots els suggeriments que els viticultors els vulguin fer arribar i demanen als interessats que facin arribar les propostes a qualsevol dels seus representants.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: