Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Veïns afectats per la zona urbana del barri de la Bleda propoesen al.legacions

68 veïns van assistir a la Sala de La Bleda a les explicacions que l’advocat Xavier Rodríguez, del gabinet PRP-Advocats Associats, va donar sobre les al·legacions col·lectives al Projecte de Parcel·lació que es presentaran el proper dilluns dia 24 de juliol a l’ajuntament de Sant Martí Sarroca.

Amb la voluntat de NO perdre la identitat del Barri i de sensibilitzar al polítics que han de decidir sobre el futur de La Bleda, s’ha redactat un cos jurídic que contempla des d’aspectes tècnics i econòmics, passant per greuges veïnals i incongruències en el sobredimensionament dels serveis i els vials. També es presentarà un altre grup d’al·legacions al POUM donat que està en període de revisió, i és un element de nivell jeràrquic superior, per tal d’incidir en el model que es vol per La Bleda, i que s’ajusti més a la seva realitat històrica, amb un creixement ordenat i amb criteris més propers a la Carta del Paisatge, que també ha signat l’alcalde de Sant Martí , tenint en compte els valors ecològics i el patrimoni natural. Properament es farà pública l’ agenda d’entrevistes amb diferents grups polítics locals i comarcals i està prevista la presència al Ple l’últim dijous del mes de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: