Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament confirma que la Rambla Nostra Senyora serà transitable per Festa Major

Així ho ha afirmat l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, que acompanyat del regidor d’Urbanisme, Josep Colomé, ha fet una visita a les obres. Els representants municipals han pogut veure sobre el terreny l’evolució dels treballs, i han rebut també explicacions sobre uns plànols de com ha de quedar la Rambla un cop finalitzin els treballs, de cara al Nadal.

De moment Marcel Esteve ha remarcat que aquest espai serà utilitzable a finals d’agost i de cara a la Festa Major de la vila. De fet el 20 d’agost s’aturaran els treballs, que es reprendrien el 5 de setembre. Esteve també remarcava que cal tenir present que aquestes obres no només afecten la Rambla, sinó que també tenen a veure amb el tram final de la Parellada i la Plaça Llorenç i Barba.

Una de les voluntats de l’equip de govern és prioritzar l’ús de la Rambla per part dels vianants, i amb aquesta intenció s’han suprimit els laterals actuals de la rambla. Les places d’aparcament que es perden amb aquesta actuació al centre de la vila, han de quedar cobertes amb l’aparcament soterrat que s’ha de fer a la Rambla de Sant Francesc un cop acabin els treballs a la Rambla de Nostra Senyora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: