Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrupació Polifònica de Vilafranca interpretarà el Requiem de Mozart per la festa major

El concert tindrà lloc en el marc dels actes de la festa i a les portes de l’inici de la més típica, concretament el diumenge 27 d’agost a l’església parroquial de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès a les set de la tarda.

Interpretaran com a peça principal el Requiem de Mozart en motiu de la commemoració del 250è aniversari del seu naixement.La Polifònica estarà acompanyada per l’orquestra de Cambra de l’Empordà, sota la direcció de Carles Coll i amb els solistes, Elena Copons, soprano, Montserrat Bertral, contralt, Josep Pizarro, tenor i Enric Martínez-Castignani, baix.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: