Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La mobilització de l’associació de veïns afectats de la Bleda ha comportat especulació immobiliària

Els veïns de la Bleda, a Sant Martí Sarroca, continuen en lluita però es mostren sorpresos perquè el ressò mediàtic de la seva tasca ha tingut també un efecte no esperat : aquesta última setmana han aparegut per La Bleda tot tipus de promotors, constructors i especuladors disposats a pagar el que sigui per uns terrenys al barri.

 

Per tot això, denuncien amb contundència que la transformació del seu entorn rural que pretén l’Ajuntament martinenc, a costa d’imposar un model que destrueix la identitat de La Bleda, l’anarquia vertiginosa del ‘totxo’, i la manca de sensibilitat cap a la conservació d’aquest patrimoni davant de pressions especulatives, porti als veïns a haver de defensar amb més contundència allò que és seu i forma part de la seva història i identitat col·lectiva.

Les properes accions dels veïns de La Bleda passen per una assemblea informativa que tindrà lloc aquest cap de setmana per explicar les al·legacions que ha preparat el gabinet jurídic que els defensa. També anuncien que estaran presents a la FM de Sant Martí Sarroca i que preparen una agenda per entrevistar-se amb diferents polítics comarcals, així com amb el Director General d’Urbanisme.

El darrer dijous d’ aquest mes també tenen previst tornar a fer acte de presència, en la sessió de ple de l’ ajuntament de Sant Martí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: