Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Inspecció del Treball ha visitat el centre logístic de Mercadona a Sant Sadurní

Dos inspectors, acompanyats per membres del comitè de vaga, van presentar-se dilluns passat a les instal·lacions de Mercadona a la capital del cava, on alguns treballadors fa més de 100 dies que estan en vaga.

Els vigilants de l’ empresa van fer esperar els inspectors durant tres quarts d’hora i segons el sindicat CNT, quan finalment els van deixar entrar van trobar els armaris dels vaguistes oberts i tot el que hi havia al seu interior es trobava en diverses bosses de la brossa.

La inspecció va prosseguir i es van localitzar 7 treballadors nous i un treballador, que estava dins una camera frigorífica a zero graus, sense guants ni calçat adequat, a banda d’altres irregularitats.

Arran d’ aquests fets, dimarts va tenir lloc una reunió entre responsables de Mercadona, de la Inspecció de Treball i del comitè de vaga.

La CNT exigeix a l’ administració que adopti les sancions pertinents per evitar noves violacions dels drets fonamentals dels treballadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: