Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP es prepara per afrontar les properes eleccions municipals a Vilafranca

Una de les sorpreses de les darreres eleccions municipals de l’any 2003 van ser els bons resultats de la CUP que va superar el miler d’electors i va aconseguir entrar a l’ajuntament amb un regidor, l’Otger Amatller.

Tres anys després des de la CUP estan satisfets del seu treball a l’ajuntament i han decidit tornar a presentar candidatura a les eleccions municipals del maig de l’any vinent. Per començar a preparar els continguts del seu programa electoral van fer una sessió de treball aquest dissabte al matí a l’Escorxador.Otger Amatller apunta que la gent vinculada a la CUP ha fet un balanç positiu i que, fins i tot, estan esperançats per millorar els resultats de les anteriors eleccions. La CUP té un sistema d’organització interna assambleari, i per preparar el programa electoral vol oferir a la ciutadania en general uns fòrums de reunió i d’opinió.La CUP s’ha posat a treballar de cara a les municipals però encara no ha desvetllat qui serà el candidat que encapçali la seva llista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: