Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es programen les Nits de Penedès Fogons, sopars gastronòmics itinerants pels set restaurants

El col·lectiu gastronòmic Penedès Fogons comença a treballar en la seva tasca de promoció enogastronòmica i prepara les primeres accions que s’iniciaran a partir del proper mes de setembre.

Es tracta del cicle de Nits de Penedès Fogons que consistirà en la celebració d’un sopar gastronòmic amb maridatges a cada un dels set restaurants membres del col·lectiu, tots ells ubicats dins el territori de la Denominació d’Origen Penedès, i amb els vins i caves elaborats en aquesta zona com a protagonistes.L’objectiu d’aquesta primera acció és promoure la cuina particular que es practica en cada un dels set restaurants.. Els plats que es podran degustar seran especialitats exclusives que compartiran protagonisme amb els vins i/o caves que els acompanyaran. Alguns dels sopars es centraran en productes de temporada, d’altres en especialitats de la casa i d’altres en experiments culinaris. Les Nits de Penedès Fogons tindrà una periodicitat mensual, aproximadament, i el primer sopar gastronòmic tindrà lloc al restaurant La Chavela, de Castellet i la Gornal durant la segona quinzena de setembre. El mes de novembre es farà a Cal Saldoni a Sant Pau d’Ordal, al gener a Cal Ton de Vilafranca; al març serà al Racó d’En Canela de Piera, a l’abril a El Cigró d’Or de Gelida, al maig a Cal Blay de Sant Sadurní, i finalment, al juny al restaurant Sant Josep del Racó de la Cigonya dels Monjos.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: