Diumenge, 29 de Març de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballs a la plaça Milà i Fontanals continuen a bon ritme i haurien d’acabar al setembre

L’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, acompanyat del coordinador de govern Ramon Xena, i del regidor d’Urbanisme, Josep Colomé s’ha acostat fins a la plaça Milà i Fontanals per comprovar l’estat de les obres, que segons el ritme que estant seguint podrien estar enllestides al mes de setembre. Aquest és un més dels projectes que estan en marxa a la vila, i que en aquests propers mesos s’han de finalitzar.

El regidor d’urbanisme ha destacat la voluntat de l’equip de govern de recuperar els espais de la vila per els ciutadans, i que un exemple en serà aquesta nova plaça Milà i Fontanals, en que s’ha volgut donar prioritats als vianants.

 

La renovada plaça com diem tindrà una superfície més planera i accessible, amb la voluntat de primar els vianants per sobre dels vehicles. Una actuació que es reforçarà també amb la instal·lació de jocs infantils, ajardinament de l’espai i diferenciació de l’arbrat de la plaça.

 

De fet les obres en aquest espai contemplen dues fases, una primera que és la que està pràcticament enllestida que correspon a la plaça Milà i Montanals o del Firal; i una segona que és la plaçeta més petita que hi ha al davant i que s’acabarà una mica més tard.  

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: