Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els peruans que viuen a Vilafranca van fer una festa dissabte a la nit al pavelló firal

Aquesta festa va servir per reunir als peruans que viuen al Penedès i per presentar l’estendard amb brodats d’or de l’Associació de la Verge de la Puerta de Perú. El president de l’associació de peruans de Vilafranca, Rodolfo Carranza explicava que l’estendard s’ha fet al Perú.

Aquesta associació organitzarà pel 8 de desembre una processó amb la imatge de la verge de la Puerta i el nou estendard de l’associació vilafranquina. La verge de la Puerta és molt venerada pels peruans.La festa de dissabte a la nit al pavelló firal començava amb un sopar i després de la presentació de l’estendard, es va poder ballar amb un grup peruà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: