Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca planten el 5 de 8 a La Granada i els Xicots no assoleixen el 3 de 8

Diumenge al migdia es va celebrar la diada de Festa Major de La Granada amb la participació de les dues colles vilafranquines i els Castellers de Barcelona.

Els Verds van plantar construccions de vuit i mig i amb el pensament de provar les estructures de castells de gamma extra. Van fer una actuació rodona que van iniciar amb el 4 de 8 amb l’agulla que va sortir clavat. En segona ronda van afrontar el repte del 5 de vuit que va necessitar una mica més d’esforç per ser descarregat i en tercera ronda van plantejar la torre de vuit amb folre, pensada en vistes a un futur proper, perquè els vilafranquins volen portar a Mataró la Torre de nou folrada. Per arrodonir la diada els verds van descarregar el pilar de sis amb folre. Per la seva banda els Xicots de Vilafranca van començar la diada de festa major de La Granada amb el seu principal repte, el tres de vuit. Un castell que es va haver de quedar en intent. En primera ronda els de la camisa vermella van acabar descarregant el cinc de set. En segona ronda els Xicots es van treure l’espina clavada del darrer 4 de 8, que només havien carregat, i van tornar a descarregar el 4 de 8, demostrant que és un castell que tenen consolidat aquesta temporada. Els Xicots van carregar en tercera ronda la torre de set i van acabar amb un pilar de cinc. A la mateixa plaça també actuaven els Castellers de Barcelona que van fer el 4 de 8 com a millor castell. D’altra banda la millor actuació del cap de setmana la van protagonitzar ahir els Capgrossos de Mataró ahir a Premià de Mar. Els camises blau marí van completar la torre de vuit amb folre, en primera ronda, van descarregar el 3 de 9 amb folre en segona ronda, i per acabar van descarregar el 4 de 8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: