Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca potencien la tronada i els castells de focs

Tot i que encara queda pràcticament un mes per l’inici de la festa major de Vilafranca, cada cop es van coneixement més detalls dels elements que la composaran. Tot i que molts d’ells son tradicionals i típics de cada any, també s’hi poden incloure algunes novetats.

Aquest és el cas de la tronada del 29 d’agost i dels castells de focs, que enguany els administradors han volgut potenciar i donar-li una presència important, tot plegat fent cas de l’eslògan d’aquest any, “Fes-la petar”

 

Tot i això, els administradors han volgut recordar també que hi ha tot un seguit de mesures de seguretat i control que sobre tot en el cas de la tronada que es fa a la Rambla, limita el que s’hi pot fer.

Un altra dels elements habituals a la festa major de Vilafranca, però que enguany presentarà alguna petita novetat, és la participació de la banda de música que acompanya les processons i cercaviles. En aquest cas serà la Societat Ateneu Musical de Cullera, que a banda d’aquests actes més tradicionals oferirà també els concerts de nit que enguany seran temàtics.

 

Continuant amb activitats musicals, hi haurà també la participació de l’orquestra Cimarron, l’espectacle que presenten conjuntament Los Sirex, Los Mustangs i Los mismos; i el concert que oferirà el grup català Gossos entre d’altres.

Els administradors han volgut acostar el màxim d’estils musicals a la vila els dies de Festa Major; amb l’al·licient afegit que tots els espectacles seran gratuïts.

Dins de la programació de la festa també hi haurà els actes que s’organitzen amb el nom de Festa Major Alternativa, i que es desenvoluparan els dies 30 i 31 d’agost a la plaça Sant Salvador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: