Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patronat de Turisme de Vilafranca celebra la segona edició de la Setmana de l’Enoturisme

Aquesta proposta de turisme cultural va adreçada principalment als turistes que es desplacen a Vilafranca des de les platges més properes de la costa del Garraf i Costa Daurada o des de Barcelona, però també als vilafranquins o penedesencs que vulguin gaudir d’aquesta iniciativa.

Durant aquest setmana, les empreses de Vilafranca adherides a les Rutes del Vi i del Cava de l’Alt Penedès formaran part de les propostes que combinen les visites culturals i la possibilitat de conèixer els cellers i caves de la Vila.

Les activitats relacionades amb la cultura popular i tradicional tindran també el seu espai en aquesta edició de la Setmana de l’Enoturisme: dijous, a partir de dos quarts de 8 del vespre, el Gall Tomassot i la Gallina Ballarica faran un recorregut pels carrers del Centre Vila acabant a l’Ajuntament, on recolliran els xumets dels nens i nenes més petits. D’ aquesta manera, es celebrarà el naixement dels pollets de gall i gallina penedesencs que es vendran en la propera Fira del Gall. Divendres i dissabte, a partir de les 6 de la tarda, les activitats se centraran en la celebració de tallers populars de castells i sardanes.

Amb la 2ª Setmana de l’Enoturisme es pretén establir una estratègia de dinàmica promocional en el conjunt de l’oferta turística de Vilafranca, amb l’objectiu que el turisme que arribi a la ciutat pugui gaudir d’una oferta cultural variada i complerta i en la que diàriament hi hagi la possibilitat de fer visites als cellers i caves locals, sense necessitat de tenir concertada la visita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: