Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Govern català ha aprovat un centre residencial d’acció educativa per a joves a Vilafranca

El Govern de la Generalitat ha aprovat avui destinar més de 56 milions d’euros per a la construcció d’una desena d’equipaments destinats, principalment, a la gent gran i a les persones amb discapacitats, a tot el territori. Un d’aquests equipaments és el centre residencial d’acció educativa per a joves adolescents de Vilafranca, que tindrà capacitat per a 30 joves. El centre es posarà en marxa a principis de l’any 2009.

Els usuaris d’aquest centre són nois o noies que estan sota la tutela o guarda de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència. Mitjançant el servei residencial i un projecte educatiu individualitzat es procura desenvolupar un programa de formació i d’atenció integral i oferir als joves una alternativa al medi familiar deteriorat o a vegades inexistent.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: