Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal reclama la creació d’una fiscalia als jutjats de Vilafranca

Arran de la reunió mantinguda per la Comissió de seguretat ciutadana del Consell amb responsables de la Guàrdia Civil, en el ple que se celebra avui es debatrà una moció en la que es demana a la Delegació del Govern a Catalunya que modifiqui la divisió administrativa dels comandaments de la Guàrdia Civil a l’Alt Penedès, de manera que les cinc casernes de la comarca depenguin d’un únic comandament per augmentar la seva eficàcia i per fer, en el futur, el traspàs de competències als Mossos d’Esquadra de manera més ordenada.

Una altre moció prevista reclama al Ministeri de Justícia que es doti els jutjats de Vilafranca d’una Fiscalia fixa, que pugui actuar de forma decidida en els procediments derivats de l’actuació de les forces de seguretat.

Un altre dels punts destacats és una moció reclamant a l’empresa pública de Correus, perquè també compleixi amb les seves obligacions durant els mesos d’estiu.

De la resta de punts previstos, també destaquen l’ aprovació del projecte de l’Escola de Música de l’Alt Penedès, així com l’ordenança fiscal que reguli el preu públic per la prestació de serveis a l’escola.

El ple del Consell Comarcal de l’ Alt Penedès se celebra a partir de dos quarts de 8 d’aquest vespre i es podrà escoltar per Ràdio Vilafranca, a partir de dos quarts de 9, quan acabi el Penedès Vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: