Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha adjudicat la pavimentació del camí de Penyafort, a Pontons

El camí de Penyafort és un camí rural que uneix la carretera que va de Torrelles de Foix a Pontons (BV-2122) amb el camí del Mas de Pontons, passant per la casa de colònies de Penyafort. El tram de 1.200 metres que transcorre entre la casa de colònies i l’accés al camí del Mas de Pontons està sense pavimentar i serà objecte d’actuació en aquesta segona fase.

Abans de pavimentar amb ferm, s’anivellarà l’esplanada i es faran connexions amb dos camins transversals. També es construiran guals de formigó per creuar 5 petits torrents i al llarg del trajecte, es farà una cuneta per garantir un bon desguàs de les aigües pluvials.

El camí de Penyafort està inclòs dins la Xarxa de Camins 2004-2007 del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat. El cost total de les obres de pavimentació de la segona fase serà de 113.23 €, que seran finançats al 50% aproximadament entre l’Ajuntament de Pontons i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: