Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP demana a les entitats que s’adhereixin a la campanya per una Vegueria Pròpia.

Com a resultat dels compromisos acordats a la Comissió Pro Vegueria del Consell Comarcal de l’Alt Penedès durant les reunions dels mesos de maig i juny, el president del Consell Comarcal, Ramon Xena, ha adreçat una carta a 2.500 entitats i empreses de l’Alt Penedès demanant-los que s’adhereixin a la campanya per una Vegueria Pròpia per a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf i aquells municipis de l’Anoia que lliurement ho vulguin.

Des del Consell Comarcal s’ha enviat la carta a tots els membres del Consell Ecosocial de l’Alt Penedès, a prop de 200 entitats culturals, 175 entitats esportives, 40 entitats socials, 160 empreses del sector vitivinícola i 2.000 empreses d’altres sectors.Per facilitar l’adhesió per Internet de les entitats i les empreses de l’Alt Penedès, el Consell Comarcal ha inclòs a la seva web una icona amb el lema “Comarca Adherida-Vegueria Pròpia amb un enllaç cap a les webs de la Plataforma per una Vegueria Pròpia.La Comissió Pro Vegueria del Consell Comarcal de l’Alt Penedès va acordar també fer constar el lema “Comarca Adherida-Vegueria Penedès” als 4 rètols de senyalització turística de les Rutes del Vi i el Cava que el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès va instal·lar a les carreteres d’entrada a la comarca per donar la benvinguda als visitants. Aquesta senyalització quedarà instal·lada durant el mes d’agost d’enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: