Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El barri de les Casetes a Castellet i la Gornal té un nou Centre Cívic, finançat per Reverté

El Centre Cívic “Les Casetes” s’integra en una zona de nova urbanització conformada per la Rambla Nova, un parc infantil, una zona verda, un aparcament i una pista polisportiva, a més del propi equipament, que conté una sala per als joves del municipi amb l’objectiu que sigui un dels punts de trobada d’aquest col·lectiu; així com un espai per a la tercera edat.

El centre, que estarà en funcionament sis dies a la setmana, també acollirà al seu interior un restaurant de concessió municipal i els vestidors de la pista polisportiva adjunta. La seva construcció ha tingut un cost global d’un milió d’euros aproximats, quantitat que ha estat assumida per l’empresa de producció de carbonat de calci Reverté Productes Minerals, en compliment d’un conveni urbanístic subscrit amb l’Ajuntament.

La inauguració del nou centre cívic Les Casetes va tenir lloc dissabte passat a càrrec del conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells, acompanyat per l’alcalde de Castellet i la Gornal, Miguel Delgado, i pel president de Reverté Productes Minerals, Josep Reverté. En la seva intervenció davant de més de dues centes persones, Reverté va reconèixer que en el passat la seva fàbrica ha ocasionat molèsties als veïns però va recordar els importants esforços realitzats en els darrers anys per minimitzar aquests efectes, així com el positiu impacte econòmic i social que té la presència d’ aquesta indústria al municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: