Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 31 de juliol s’ escollirà el president del Consell Regulador de la D.O. Penedès

L’ elecció del president és indirecta i els 12 vocals electes que formen el nou Consell Regulador estan convocats el darrer dilluns de juliol, amb l’ objectiu de decidir qui serà el president dels propers quatre anys.

L’ elecció pot recaure en un dels 12 vocals o en alguna persona aliena però que generi el consens de tots els sectors, com ha passat amb el fins ara president, Jaume Cañellas.

De fet, Cañellas ja ha manifestat que està a disposició del sector i que si continua comptant amb el suport de tothom, està disposat a seguir al capdavant de la DO Penedès.

Les DO Penedès i Terra Alta han estat les dues úniques on va caldre celebrar eleccions per renovar els respectius Consells Reguladors i ara segons marca el decret electoral, el proper 31 de juliol han d’ escollir el president.

Recordem que en el cas del Penedès, dilluns passat es van celebrar eleccions per escollir els 3 vocals del cens de viticultors no inscrits a cooperatives, resultant com a guanyadors els representants de l’ Associació de Viticultors del Penedès.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: