Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cañellas reescollit president de la D.O. Penedès, amb l’abstenció de l’Associació de Viticultors

La seu de la D.O. Penedès ha acollit la reunió constitutiva de la nova junta del Consell Regulador de la D.O. Penedès, una reunió que ha servit també per escollir el qui serà el president de l’entitat per els propers 4 anys. L’escollit ha estat el fins ara president, Jaume Cañellas, que ja havia manifestat que estava a disposició del sector si contava amb el suport necessari.

La votació final ha estat de 8 vots favorables i 3 abstencions, les corresponents als representants de l’Associació de Viticultors. Com comentava el seu portaveu, Francesc Pascual, la discussió abans de la votació ha estat intensa, ja que semblava que hi havia un consens de totes les parts per mirar de buscar una persona nova per presidir l’entitat i donar el relleu a Jaume Cañellas. Els estatuts però han impedit que s’ajornés la votació uns dies per tal de poder consensuar un altre candidat.

 

Des de l’Associació de Viticultors s’havia contactat amb un parell de persones per sondejar-les, una de les quals ja havia dit que no i l’altre s’ho estava pensant. Francesc Pascual ha remarcat que no tenen res en contra de Cañellas, però que consideraven que hauria estat positiu un relleu al capdavant de l’entitat. De totes maneres, no es plantegen discutir l’elecció del president, i demanen treballar tots plegats per tirar endavant de la D.O. Penedès.

La votació com dèiem s’ha fet aquest matí i finalment amb la presència d’11 dels 12 vocals, ja un dels representants dels elaboradors no hi ha pogut assistir.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: