Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Sabadell, Generalitat i CIEMEN presenten "Mots amb arrels. Els noms de lloc ens parlen"

L’exposició es podrà veure al local de l’Associació d’Estudis Científics i Culturals de Sant Joan de Mediona des de demà fins al 15 d’agost amb una organització compartida amb aquesta entitat.

La mostra va ser produïda per Caixa Sabadell i la Generalitat mitjançant la Comissió de Toponímia i amb el comissariat de Joan Avellaneda. Vol ser un toc d’atenció envers la importància dels topònims com a descripció dels llocs i un crit d’alerta davant la degradació actual del llenguatge. Aquesta exposició, altament visual, parla de les alteracions de la toponímia sota les dictadures, de la creació de nous topònims sota la modernitat, amb moltes deformacions en indrets turístics i urbanitzacions de segona residència, i també, de la microtoponímia, formada pel conjunt de noms propis d’indrets molt locals.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: