Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge, Vilafranca celebra la festa per als 750 infants sahrauís acollits a Catalunya

La celebració, que començarà a les 10 del matí i finalitzarà a les 6 de la tarda, consisteix en una trobada festiva i reivindicativa a la Zona Esportiva amb presència d’uns 750 infants sahrauís acollits a Catalunya, acompanyats de les famílies acollidores i d’amics i amigues del poble sahrauí.

La trobada, que es fa cada any, té l’objectiu de donar la benvinguda als infants sahrauís i agrair la solidaritat de les famílies que els acullen però està oberta a tothom. Al llarg del dia tindran lloc tallers, música, jocs infantils i les actuacions dels grups d’animació infantil La Tresca i la Verdesca i Rahmon Roma. Una plantada de haimes, exposicions i alguna xerrada acabaran d’arrodonir la festa.

La trobada també tindrà un important ressò polític i reivindicatiu amb presència de la consellera de Benestar i Família de la Generalitat, Carme Figueras, i el delegat del Front Polisario a Catalunya, Emboirik Ahmed. També hi assistiran diputats de l’Intergrup parlamentari per la pau i la llibertat al Sàhara i una representació de la Coordinadora d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí.

La festa està organitzada per la Delegació del Front Polisario a Catalunya, l’Ajuntament de Vilafranca i l’ACAPS Wilaya Alt Penedès, amb la participació d’entitats com la Creu Roja i el MIV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: