Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amb l’objectiu de fomentar la cultura catalana a la comarca, s’ha presentat l’associació "La Torxa"

Tot i que des de mitjans de novembre del 2005 ha organitzat diverses activitats, La Torxa no s’ha constituït oficialment fins ara.

L’objectiu principal de "La Torxa" és fomentar la cultura catalana en tots els seus àmbits. Algunes de les activitats que ja han fet han estat el Caga Tió, dins la campanya “Fora les Festes d’Ocupació” i l’intercanvi de llibres en català en motiu de la Diada de Sant Jordi. Segons Marta Sáez, la Torxa ha sorgit perquè a Vilafranca no hi ha cap entitat que fomenti la cultura catalana.La Torxa es reuneix els dilluns a les 8 del vespre al Casal Independentista i està oberta a totes aquelles persones de 15 a 30 anys que vulguin treballar en el foment de la cultura catalana.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: