Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavier Vendrell d’ERC defensa el no a l’estatut per obrir la porta al seu replantejament

Els republicans van celebrar dimecres un acte de campanya a l’Escorxador de Vilafranca, amb la participació de l’adjunt a la secretaria general d’ERC, Xavier Vendrell.

Vendrell va dir que des d’esquerra es defensa el text que es va aprovar per part de totes les forces polítiques el passat 30 de setembre en el Parlament. Va afegir que ERC diu no a l’actual proposta d’estatut sobre tot per una qüestió pràctica, perquè no garanteix el finançament.L’adjunt a la secretaria general dels republicans considera que el pacte Mas-Zapatero ha posat Catalunya en una situació descoratjadora, tan pels que defensen el no com pels que defensen el si. Vendrell també insisteix en recordar que l’estatut no reconeix la singularitat nacional catalana. ERC defensa el no per tal d’aturar aquest estatut i que es pugui iniciar un procés de replantejament amb el govern de l’estat que s’ajusti més als continguts del redactat que es va aprovar el 30 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: