Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilanova, Vilafranca i Sitges signen un conveni per renovar les webs municipals.

Avui s’ha signat a l’Ajuntament de Vilafranca el conveni que permetrà l’execució del projecte de creació d’una plataforma tecnològica i de renovació de les webs municipals, que s’ha elaborat conjuntament.El projecte parteix de la voluntat comuna d’avançar cap a un model d’administració més obert, proper i transparent a la ciutadania. Com explicava el portaveu de govern vilafranquí, Francisco Romero, el projecte pretén el desenvolupament d’una plataforma tecnològica que faciliti el desplegament de nous serveis i d’un entorn de relació amb la ciutadania, les entitats i les emrpeses que operen en els tres municipis, així com la redefinició conceptual i estètica dels webs municipals.

El projecte ha estat subvencionat amb una aportació de 146.500 euros per part del Consorci Administració Oberta de Catalunya. Els tres municipis impulsors del projecte aporten conjuntament la suma de 150.000 euros. El cost total de projecte és de prop de 300.000 euros.La primera fase del projecte consisteix a concretar l’abast i característiques, definir la nova conceptualització, l’arquitectura i disseny de la web municipal. Pel que fa la cerca de dades, aquestes noves web facilitaran molt la feina als usuaris. El calendari d’implantació estableix una primera fase al mes de setembre amb la incorporació de nous mòduls de tractament i actualització de dades en les intranet municipals i finalitzarà a finals d’any amb la completa substitució de les webs corporatives. El projecte ha de tenir continuïtat en el futur amb l’objectiu de disposar d’una web municipal de tipus transaccional que faciliti la tramitació on-line dels assumptes i gestions municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: