Dissabte, 24 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca rep un accèssit dels Premis a l’Estalvi d’Aigua

El Consell Comarcal d’Osona és el guanyador del premi a la “Millor Iniciativa Local d’Estalvi d’Energia 2005” i Talamanca, Begues i Sant Quirze Safaja els guanyadors exaequo del premi a la “Millor IniciativaLocal per a l’Estalvi d’Aigua 2005”, atorgats per l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.

Els premis es van lliurar ahir al vespre al Museu de la Pell d’Igualada. Pel que fa al premi a la “Millor Iniciativa Local per a l’Estalvi ‘Aigua 2005”, el jurat va decidir atorgar dos accèssits exaequo als municipis de Santa Perpètua de Mogoda i Vilafranca del Penedès per “l’Aplicació d’una nova tarifa progressiva domèstica en el rebut de l’aigua del municipi de Santa Perpètua de Mogoda per al 2005” i per “Gota a Gota s’esgota”. Campanya d’estalvi d’aigua a Vilafranca del Penedès”, respectivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: