Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha obert una convocatòria per participar en el Campament-Intercanvi Juvenil a la ciutat austríaca

La ciutat alemanya de Bühl i les ciutats agermanades amb aquesta, Vilafranca, la austríaca Mattsee, la francesa Villefranche sur Saone , la alemanya Scheuditz i l’italiana Cantú , organitzen aquest projecte europeu de caire juvenil amb l’objectiu de permetre que joves de diferents països intercanviïn experiències.

Mitjançant el seguiment d’un programa d’activitats fixat, els joves participants podran treballar al voltant de la idea de la pau al món, la lluita contra la xenofòbia i el racisme, i l’intercanvi intercultural mitjançant la gastronomia, el diàleg i les diferents visites turístiques previstes. Aquest projecte subvencionat per la Unió Europea es portarà a terme entre l’11 i el 20 d’agost a la ciutat de Mattsee, i es preveu la participació d’uns 50 joves de cinc països europeus diferents.Des de la regidoria de joventut i la de relacions europees de l’Ajuntament de Vilafranca es fa una crida a tots aquells joves de 15 a 17 anys i residents a Vilafranca, que estiguin interessats en participar en aquestes vacances europees d’intercanvi. En total hi ha disponibles vuit places distribuïdes sota criteris de paritat, és a dir, 4 nois i 4 noies, i el cost de l’estada i del viatge és de 120 Euros per persona, ja que una part està subvencionada. A més, és requisit indispensable l’acreditació d’un nivell òptim de coneixement d’idiomes, principalment de l’anglès. Es valorarà no haver participat mai en cap intercanvi de caire europeu.Per inscripcions cal dirigir-se a l’Oficina Tècnica de Joventut, al carrer Galceran. El termini finalitza el divendres 7 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: