Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull demana a l’Ajuntament de Vilafranca que implanti la policia comunitària

Aquest matí els membres del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Vilafranca han fet una roda de premsa al carrer Sant Pere, per tal de parlar de seguretat ciutadana. Han escollit aquest indret per tal de recordat que la setmana passada es va donar un cas d’un intent de violació aproximadament a 150 metres de l’ajuntament.

Per els convergents aquest no és un fet puntual d’inseguretat, sinó que robatoris al carrer, a domicilis, agressions i actes incívics queden sovint sense resposta policial per falta d’efectius.

A aquest fet se suma que la sensació dels ciutadans és que no hi ha presència de la Policia als carrers de Vilafranca, un fet que es podria solucionar si d’una vegada l’Ajuntament posés en funcionament la Policia Comunitària.

 

Així doncs, des de CiU es considera que la sensació d’inseguretat a Vilafranca ha augmentat i molt. I, sigui competència de qui sigui, entenem que l’Ajuntament ha de vetllar per que la gent de Vilafranca es senti segura.

 

La formació nacionalista considera que segons les ràtios habituals, a Vilafranca hi hauria d’haver entre 140 i 160 policies, quan la realitat és que entre policia municipal i Guàrdia Civil n’hi ha 110. Amb l’agreujant que els guàrdia civils no sols fan Vilafranca sinó bona part de la comarca.

A més, CiU opina que caldria un punt cèntric on hi hagi efectius de policia local i on el ciutadà es pugui adreçar en cas de patir algun problema. En aquest sentit presentaran una moció demanant que l’edifici de l’Ajuntament resti obert totes les nits amb policia per atendre al ciutadà.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: