Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà ha signat un conveni amb Caja Madrid per crear una brigada de senyalització viària

L’ajut s’emmarca dins la convocatòria anual de la Obra Social de Caja Madrid adreçada a ajudes a projectes de creació o foment del treball per a persones amb discapacitat i col·lectius en situació de desigualtat o risc d’exclusió social.

Fundació Mas Albornà va presentar a aquesta convocatòria un projecte de creació d’una brigada de serveis especialitzada en tasques de senyalització viària, que estarà formada per dues persones amb discapacitat psíquica o malaltia mental i un monitor que realitzarà tasques de formació i supervisió. L’objectiu és que la brigada presti serveis a diversos municipis de la comarca.

Mas Albornà ja té experiència en la prestació de serveis a ajuntaments, actualment treballa per 13 municipis de la comarca, desenvolupant tasques de jardineria, neteja viària, manteniment de mobiliari urbà i serveis ambientals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: