Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluís Llach serà el gran atractiu de la Festa Major de la Granada. Oferirà un concert el 7 de juliol

L’actuació de Lluís Llach s’iniciarà als voltants de ¾ d’11 de la nit del divendres 7 de juliol a l’envelat. Els administradors de la Festa Major de la Granada han fet una aposta important per tal de portar Llach al municipi penedesenc, ja que no és l’estil de música que habitualment omple la festa major.

En acabar aquest concert hi haurà un castell de focs, i la mateixa nit s’omplirà de rock català, amb actuacions al vial de la zona esportiva de La Granada.

 

La tradicional empalmada es farà la nit de dissabte a diumenge, amb el grup Los Tremendos. Com a actes a destacar hi ha també un concurs de pintura a l’aire lliure que es farà dissabte, i un concurs de truites que es farà també el dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: