Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament treballa amb la inspecció per concretar l’oferta de places de llars d’infants a la vila

L’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca està analitzant les diverses possibilitats d’incrementar l’oferta de places de les llars municipals d’infants per al proper curs. Tenint en compte l’augment de la demanda que s’ha produït per al proper curs pel que fa a les places de llars d’infants municipals, superior a l’oferta inicial que es plantejava, l’Ajuntament està treballant conjuntament amb la inspecció d’ensenyament de la Generalitat per concretar quina serà l’oferta de places per al proper curs.

Justament avui la regidora d’Educació Lourdes Sánchez i l’inspector d’ensenyament visitaven avui les instal·lacions de les diferents llars per analitzar les possibilitats d’habilitació de nous espais.

 

<p align="left">En els darrers 5 cursos escolars l&rsquo;Ajuntament de Vilafranca ha incrementat un 74% el nombre de places a les llars municipals d&rsquo;infants de la Vila, a m&eacute;s de crear la nova llar El Parquet, al barri de la Girada, inaugurada el setembre de 2004. Si el curs 2000/2001 s&rsquo;ofertaven 153 places, el curs que ara tot just finalitza l&rsquo;oferta era de 266 places, un 74% m&eacute;s. La regidora comentava que s&rsquo;ha tingut previsió, per&ograve; que cada cop hi ha m&eacute;s infants m&eacute;s petits que van a les llars.

<p align="left">&nbsp;

Vilafranca disposa en l&rsquo;actualitat de quatre llars municipals d&rsquo;infants (El Parquet, Lola Anglada, l&rsquo;Enxaneta i Sol, Solet). L&rsquo;oferta de places a les llars municipals públiques de Vilafranca &eacute;s una de les m&eacute;s altes en proporció al nombre d&rsquo;habitants a Catalunya. En aquests moments l&rsquo;Ajuntament est&agrave; doncs estudiant les opcions per trobar una solució ja aquest mateix curs, i que serveixi ja tamb&eacute; per el proper i intentar evitar que es reprodueixi en propers anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: