Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Unió Empresarial del Penedès obre la matrícula dels cursos subvencionats

En total , la UEP ofereix 28 cursos gratuïts de les àrees de Comptabilitat, Informàtica, RRHH, Idiomes, Gestió Laboral i Prevenció de Riscos Laborals adreçats a treballadors i treballadores en actiu. Els cursos es començaran a impartir a partir de juliol i finalitzaran abans del desembre d’aquest any.

L’àrea d’informàtica és la que compta amb més cursos, deu en total, cinc dels quals seran d’ofimàtica i s’impartiran a l’Aula de Formació Empresarial del Penedès. A més d’ofimàtica, AULA també impartirà un curs de Windows Avançat, Excel i Introducció a l’Acces.

En l’àrea idiomàtica, la UEP oferirà també un curs de català i cursos d’anglès i francès inicial. També hi ha cursos sobre Seguretat Social, Sistema fiscal i impostos, Finances per a no financers o Prevenció de Riscos Laborals.

Tots aquests cursos tenen una capacitat d’entre 15 i 18 alumnes i alguns d’ells ja tenen gairebé totes les places ocupades, encara que les dates i els horaris no s’hagin determinat encara.

Les inscripcions es poden formalitzar trucant al 93 892 54 04 o b&eacute; sol&middot;licitant-ho per mail, a l’adre&ccedil;a . En breu, els programes formatius de cada curs i els horaris es podran consultar a la p&agrave;gina <a href="http://www.uepenedes.com/">www.uepenedes.com</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: