Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana vinent comença el soterrament de contenidors al carrer de la Font

El nou mòdul de contenidors soterrats se situarà a la cantonada del carrer de la Font amb el carrer del Carme, al costat de l’escola Estalella Graells, i substituirà els contenidors que hi ha en aquest punt. S’instal·larà un mòdul de quatre unitats amb tres unitats de contenidors de brossa inorgànica i un de fracció orgànica amb una capacitat de 1.000 litres cadascun. L’import total del projecte és d’aproximadament uns 25.000 €.

Les obres s’allargaran aproximadament fins a finals de juliol i es faran durant l’estiu per tal de no provocar molèsties a l’escola Estalella Graells.Durant aquest espai de temps els contenidors existents es desplaçaran uns metres.

A causa d’aquestes obres, el carrer de la Font, entre el carrer de Sant Jocund i el carrer del Carme, quedarà tallat a la circulació de vehicles. Per als residents, la ruta alternativa per entrar al carrer de la Font serà pel carrer de Sant Jocund, la plaça de Puigmoltó, el carrer de la Lluna i el carrer del Carme. El carrer del Carme serà d’entrada i sortida de circulació, mentre durin les obres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: