Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ estudi vilafranquí Bildi Gràfiks ha guanyat 3 premis Laus i el Grand Laus de disseny gràfic

Tot i que anteriorment ja havien estat nominats als Premis Laus, per primera vegada s’ han endut premi i no un, sinó quatre. L’ estudi de Martí Ferré i Agnès Simón va triomfar ahir a la nit en la 36ena edició dels Premis Laus 2006 que convoca el Foment de les Arts Decoratives i als quals concorren dissenyadors de tot l’ Estat i també d’ Europa.

Bildi Gràfiks havia rebut 5 nominacions: 3 eren per la programació del teatre Cal Bolet de Vilafranca i 2 més per un catàleg que van dissenyar per a una empresa de Barcelona. Finalment, han guanyat 4 premis: tres per el disseny de la programació del teatre municipal de Cal Bolet i per aquest mateix treball també s’ han endut el Grand Laus en l’ apartat de disseny gràfic, un premi que reconeix el millor treball d’ entre els trofeus de cada categoria.

Segons explica un dels membres de Bildi Gràfiks, el Martí Ferré, aquest premi representa estar a l’ elit del disseny gràfic.

 

A aquesta edició dels Premis Laus s’ han presentat gairebé 1.500 obres, de les quals un 5% eren estrangeres. El jurat d’ aquesta edició, format per més de 40 professionals d’àmbit nacional i internacional, ha escollit 35 trofeus i 86 nominacions.

 

La cerimònia d’ entrega dels Laus va tenir lloc, ahir a la nit, al Mercat de les Flors de Barcelona i a banda dels vilafranquins també van destacar força estudis de disseny de fora de Barcelona. Fet que, per Martí Ferré, revalida la seva aposta de deixar Barcelona i treballar des de Vilafranca.

 

Els Premis Laus guardonen les millors obres dels professionals del disseny gràfic, la publicitat i la comunicació visual. En paraules del president del FAD, els treballs d’ aquesta edició han demostrat “una certa sofisticació” de la creativitat amb productes “més imaginatius i fantasiosos”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: