Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Festa de final de curs de les llars municipals d’infants

Dissabte a la tarda i destinat als més petits es celebrava la festa de final de curs de les llars d’infants municipals. Aquesta festa va ser organitzada precisament per les amples d’aquests centres educatius i va comptar amb la participació d’un centenar d’infants.

Prop d’un centenar d’infants de 0 a 3 anys, acompanyats pels seus pares van participar ahir en la festa de final de curs de les llars d’infants municipals. Aquesta és una idea sorgida des de les Associacions de pares i mares d’aquests centres per tal de crear un punt de relació entre aquests infants i alhora poder debatre de manera lúdica sobre el funcionament d’aquests centres. Dins les activitats destinades als més petits ahir es va poder veure un espectacle d’animació infantil a càrrec del grup Cavall de Cartró, que va fer cantar i ballar als més petits.Pares i nens també van poder visionar els audiovisuals que al llarg del curs s’han fet de totes aquestes llars municipals, amb la possibilitat de comprar-los. Aquest any també hi ha la oportunitat d’adquirir una samarreta d’aquesta festa així com un CD on els pares s’han animat a cantar les cançons que els més petits aprenen a l’escola. Per acabar aquesta festa es va oferir un berenar per a grans i petits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: