Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Felisa Resino, una àvia centenària

La Felisa Resino fa avui 100 anys. Aquesta àvia centenària està al Centre sociosanitari Ricard Fortuny i ha estathomenatjada pels treballadors del centre i també perrepresentants del consistori vilafranquí.

La Felisa Resino ha complert el segle de vida. Ara es troba al centre sociosanitari Ricard Fortuny i ha rebut una visita molt especial. L’alcalde Marcel Esteve i el regidor del Pla per la Gent Gran Patro Recober, amb els representants de la Comissió municipal per la Gent Gran van portar-li un ram de flors i uns obsequis per tal de felicitar-la. La Felisa també va estar acompanyada pels treballadors del centre sociosanitari i per la seva família. Els familiars van mostrar el seu agraïment per aquest petit homenatge. El seu fill, l’Aniano Díaz, comentava que la seva família es caracteritza per la longevitat i explicava també que la seva mare ha estat sempre una persona molt treballadora i activa. La Felisa va néixer ara fa cent anys a Talavera de la Reina, prop de Toledo, i porta uns cinquanta anys vivint aquí. Des de l’ajuntament han volgut retre-li homenatge, una celebració que es fa amb totes aquelles persones que arriben fins als 100 anys i que cada cop són més. Aquest any hi ha tres persones més a Vilafranca que fan 100 anys, i també se’ls hi retrà aquest homenatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: