Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patronat de Cal Bolet es mostra satisfet de la campanya publicitària de la seva programació

Ja ho havíem comentat la setmana passada, la campanya de publicitat per donar a conèixer la programació del teatre municipal Cal Bolet havia obtingut diversos guardons en els premis Laus, que es van lliurar dijous al vespre a Barcelona.

A més, el treball de l’empresa vilafranquina Bildi Gràfics va assolir el Gran Laus de disseny gràfic. Per tal de mostrar la seva satisfacció per aquests bons resultats, aquest matí el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Joan Rios, ha fet una roda de premsa acompanyat de tècnics municipals i també dels dos responsables de Bildi Gràfics.

A banda de mostrar els guardons, Rios ha volgut manifestar la seva satisfacció per el bon resultat d’aquesta campanya, que ha servit per donar a conèixer el que es fa al teatre municipal també més enllà de la vila.

 

La campanya de promoció de la programació del teatre municipal Cal Bolet, com comentava també el regidor Joan Rios, ha volgut ser diferent al que es feia habitualment. I els resultats a banda de satisfactoris han resultats premiats, cosa que referma la bona idea de la proposta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: