Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El GEP obre les inscripcions per a les colònies a Penyafort i els campaments

Dissabte passat finalitzava el curs 2005/2006, que enguany ha aplegat més d’ un centenar de nens i nenes i una vintena de monitors, i com ja és tradicional, el Grup d’Esplai Parroquial de Vilafranca programa les seves activitats d’estiu i obre inscripcions aquest divendres.

El plat fort de la proposta són les colònies a la casa de Penyafort, a Pontons, que compta amb una llarga tradició en estades estiuenques per als infants de diferents generacions de Vilafranca i comarca.

Aquest estiu hi haurà dos torns: del 23 de juliol al 1 d’ agost per als infants de primer, segon i tercer de primària i un segon torn, del 1 al 10 d’ agost, per als nois de quart, cinquè i sisè de primària i de primer d’ESO.

Tot i que la majoria d’infants del GEP aniran a Penyafort, les colònies estan obertes a tothom com recorda una de les monitores, l’ Eva Hidalgo.

 

Cada torn s’ estarà a Penyafort 10 dies i els dos torns coincideixen unes hores en el que és el primer dia per uns i el darrer dia per altres.

Des del primer dia, el Grup d’ Esplai Parroquial ha anat a Penyafort i per tant, hi ha uns vincles importants amb la casa i amb el personal que hi treballa que converteixen la cita en especial.

 

 

 

Les colònies del Gep són una proposta d’educació en el lleure que, a diferència d’altres ofertes, inclouen l’ educació en els valors cristians i també el contacte amb la natura, la convivència i l’ adquisició d’uns hàbits.

El dia a Penyafort comença amb una pregària desenfadada i centrada en valors, també inclou 3 activitats, una de matí, una de tarda i una de nit, dues hores de piscina i temps lliure.

El GEP també ofereix dos campaments: una ruta de Boí a Espot per als joves de segon i tercer d’ESO, del 2 al 11 d’ agost, i un campament a Andorra del 16 al 25 d’agost per als joves de quart d’ ESO i primer de Batxillerat.

Les inscripcions, tant per a les colònies com per als campaments, es podran formalitzar a partir d’ aquest divendres a la secretaria del GEP, que estarà oberta els dimarts i divendres, de dos quarts de 8 a 9 del vespre. També trobareu la fitxa d’inscripció a la pàgina web del GEP, a l’ adreça www.gepvilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: