Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·legi Sant Elias ha finalitzat els actes del seu 125è aniversari

La celebració de l’escola Sant Elies pel seu 125è aniversari acabava diumenge amb un acte institucional i la descoberta d’una placa commemorativa. El col·legi del Carme ha volgut commemorar l’aniversari amb tot un seguit d’activitats que han fet participar totes les persones vinculades amb l’escola.

Després del sopar multitudinari de divendres, l’escola Sant Elies continuava aquest cap de setmana els actes de la celebració del 125è aniversari del centre. Diumenge al matí es va fer una missa a la basílica de Santa Maria en què es va posar de manifest la bona relació entre la parròquia i l’escola i es va recordar, des de l’àmbit religiós, el treball educatiu del centre. La missa estava presidida pel bisbe Agustí Cortés i va comptar amb la participació d’altres preveres relacionats amb l’escola i els pares del col·legi Sant Ramon.

Després de l’eucaristia, totes les persones assistents es van fotografiar a les escales de Santa Maria en una multitudinària foto de família on alumnes, ex alumnes, professors, ex professors i altres persones vinculades a l’escola no hi podien faltar.

La celebració no va acabar aquí perquè, després i a la mateixa escola, tenia lloc l’acte institucional que servia per tancar els actes de l’aniversari. Hi van participar, entre d’altres, el vice president del Consell Comarcal Lluís Valls i l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve.

 

La titular del centre Teresa Masqué va comentar durant la seva intervenció que els actes de la celebració havien estat entranyables i que l’aniversari havia de ser un bon moment per mirar enrere i recordar, però també per avançar i mirar el futur.  

 

Els parlaments van finalitzar amb un lliurament de roses a les ex alumnes més veteranes i també es va descobrir una placa per recordar els orígens de l’escola i el 125è aniversari. D’altra banda, es pot veure una exposició d’objectes relacionats amb el centre que s’han recollit durant tot el curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: