Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dolors Montserrat visita el mercat de Vilafranca en campanya per l’Estatut

La diputada i presidenta provincial de Partit Popular, Dolors Montserrat, va visitar ahir Vilafranca, en el primer dels acte local que el parit Popular realitza demanant el vot negatiu a l’Estatut

Montserrat va fer un tomb pel mercat per al de parlar amb els paradistes i també amb els vilafranquins i penedesencs que passejaven per la rambla sant Francesc. Els arguments que desglossava la diputada per demanar el vot negatiu al nou text estatutari es van centrar sobretot en l’afirmació que aquest nou estatut no dóna cabuda a tots els catalans. Dolors Montserrat insistia en que es tracta d’un text intervencionista i que no deixa llibertat per tots els pensaments. Des del partit popular afirmen que l’estatut actual encara pot donar molt de sí i que dóna cabuda a tots els pensaments polítics. Per aquest motiu demanen un no en el referèndum del proper 18 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: